✓ Zorg in heel Vlaanderen

✓ Snel een afspraak

✓ Gericht zoekenZoeken naar de geschikte thuisverpleger is niet altijd een evidente opdracht. Soms weet je niet goed waar te beginnen. Bij Thuisverpleegkundigen Vlaanderen hebben we een uitgebreid netwerk van zelfstandige thuisverpleegkundigen die je meteen kunt contacteren. Zo kun jij jouw gemeente ingeven in de zoekbalk en meteen een beeld krijgen van welke thuisverplegers er in jouw regio actief zijn en hoe ze jou kunnen helpen.

Vind hier een thuisverpleegkundige in jouw omgeving

Vind snel de geschikte thuisverpleger voor jouw zorgopdracht

Uiteraard zoek je een thuisverpleger om een bepaalde vorm van zorg uit te voeren. Dat kan hierbij onder andere gaan over algemene thuiszorg, wondzorg, palliatieve zorg of stomazorg. Om meteen te weten of de thuisverpleegkundigen in jouw buurt de geschikte kwaliteiten hebben om dit tot een goed einde te brengen, kun je hun profielen raadplegen. Daarin krijg je een beeld van hun specialiteiten, hun actieve werkgebied en hun contactgegevens. Zo kun je meteen de thuisverpleger contacteren die jij nodig hebt. In onder andere de volgende gemeentes beschikken we over werkkrachten in ons netwerk:

Laat ons weten wat je nodig hebt

Zou je graag extra hulp krijgen bij het zoeken van de geschikte thuisverpleger in jouw buurt? Of heb je vragen over hoe je zelf deel kan uitmaken van ons uitgebreide netwerk? Neem in beide gevallen contact op met onze enthousiaste medewerkers. Je kan hen bereiken door te bellen naar 011 36 34 34, een e-mail te sturen naar info@thuisverpleegkundigen-vlaanderen.be of het online contactformulier in te vullen.