✓ Zorg in heel Vlaanderen

✓ Snel een afspraak

✓ Gericht zoeken


Ben jij op zoek naar een specialist die wondzorg aan huis kan bieden? Dan vind je via ons platform snel de geschikte persoon bij jou in de buurt. Thuisverpleegkundigen Vlaanderen is een enorm netwerk van professionals die allerlei verzorging, waaronder wondverzorging, aan huis kunnen uitvoeren. In alle provincies vind je probleemloos een professional die wondzorg aan huis verleent. Maak gebruik van ons handige platform!

Vind hier een thuisverpleegkundige in jouw omgeving

Kies de geschikte specialist voor wondzorg aan huis

Door gericht per regio te zoeken naar een specialist voor wondverzorging aan huis zul je versteld staan van wie in jouw buurt klaar staat om te helpen. In alle provincies van Vlaanderen staan zelfstandige thuisverplegers ter beschikking om te helpen met jouw zorgnoden. Via ons platform krijg je telkens per profiel te zien welke specialiteiten de thuisverpleger kan uitvoeren, in welk werkgebied deze persoon actief is en hoe je diegene contacteert. Zo kun je naast wondverzorging bijvoorbeeld ook palliatieve zorg of stomazorg aan huis ontvangen. Ontdek in onder andere de volgende gemeentes deze service:

Neem contact met ons op bij vragen

Voor wondzorg aan huis kun je simpelweg contact opnemen met de geschikte zorgverlener bij jou in de buurt. Zit je nog met vragen over onze dienstverlening? Of zou je graag jouw profiel als zelfstandige thuisverpleegkundige in wondverzorging aan huis willen toevoegen aan ons netwerk? Neem in beide gevallen contact op met onze enthousiaste medewerkers. Je kunt hen bereiken door te bellen naar 011 36 34 34, een e-mail te sturen naar info@thuisverpleegkundigen-vlaanderen.be of het online contactformulier in te vullen.