✓ Zorg in heel Vlaanderen

✓ Snel een afspraak

✓ Gericht zoeken

Ben je op zoek naar een professional in thuisverpleging die actief is in de provincie Limburg? Dan vind je die ongetwijfeld bij Thuisverpleging Vlaanderen. Dit platform van Care Support verzamelt een groot netwerk van zelfstandige thuisverplegers die actief zijn over heel Vlaanderen. Daarbij kan het gaan om diverse diensten of specifieke zorgklachten waar je de geschikte specialist voor vindt. Zo zit je voor thuisverpleging in Limburg altijd goed bij ons.

Vind hier een thuisverpleegkundige in jouw omgeving

Alle specialiteiten voor thuisverpleging in Limburg

Wanneer je naar een specialist in thuisverpleging op ons platform zoekt, kun je meteen gericht per gemeente in Limburg, maar ook in andere provincies zoals Antwerpen of West-Vlaanderen, zoeken. Daarbij zie je direct de specialiteiten van de thuisverpleger, de werkomgeving en de contactgegevens. Vind je de geschikte verpleegkundige voor jouw specifieke behoeftes? Dan kun je simpelweg contact opnemen met deze persoon om af te spreken. Zo vind je onder andere in de volgende gemeentes van de provincie Limburg de geschikte persoon voor thuisverpleging:

Neem contact met ons op voor meer informatie

Heb je nog vragen over onze service? Of zou je graag zelf deel willen uitmaken van ons netwerk als professional in thuisverpleging in regio Limburg? Neem in beide gevallen contact met ons op voor meer informatie. Je kunt ons bereiken via het telefoonnummer 011 36 34 34, het e-mailadres info@thuisverpleegkundigen-vlaanderen.be of het online contactformulier.