✓ Zorg in heel Vlaanderen

✓ Snel een afspraak

✓ Gericht zoekenOm iemand uit je buurt in te schakelen voor thuisverpleging in de provincies Antwerpen en Vlaams-Brabant, weet je misschien niet meteen waar je moet zoeken. Bij Thuisverpleegkundigen Vlaanderen maken we het je heel makkelijk om in contact te komen met de specialisten die je nodig hebt. Via ons uitgebreide netwerk en onze handige zoekfunctie bekijk je per regio welke thuisverplegers er actief zijn en over wat voor specialiteiten zij beschikken. Zo kun jij de geschikte thuisverpleging inschakelen die je nodig hebt in Antwerpen en Vlaams-Brabant.

Vind hier een thuisverpleegkundige in jouw omgeving

Welke thuisverpleging heb je nodig in Antwerpen en Vlaams-Brabant?

Bij ons kun je simpelweg je locatie in Antwerpen of Vlaams-Brabant, maar ook bijvoorbeeld in Oost-Vlaanderen of Limburg, ingeven in de zoekbalk en meteen ontdekken welke zelfstandige verpleegkundigen actief zijn in jouw regio voor thuisverpleging. Bij elk profiel krijg je een duidelijk overzicht van de specialiteiten waarin de medewerker zich bekwaamt, de regio waarin deze persoon actief is en hoe je diegene het beste contacteert. Dat betekent dat er geen tussenpersonen zijn en dat je meteen met de thuisverpleger zelf afspreekt. Zo blijft de communicatie helder en maak je meteen het nodige werk duidelijk. Zo vind je onder andere in de volgende gemeentes in Vlaams-Brabant en Antwerpen de gepaste thuisverpleging:

Laat ons weten welke vragen je nog hebt

Heb je nog enkele vragen over hoe ons systeem voor thuisverpleging in Vlaams-Brabant en Antwerpen werkt? Of wil je zelf als verpleegkundige een rol spelen in ons uitgebreide netwerk? In beide gevallen staan onze medewerkers voor je klaar. Neem contact met ons op door te bellen naar 011 36 34 34, een e-mail te sturen naar info@thuisverpleegkundigen-vlaanderen.beof door het online contactformulier in te vullen.