✓ Zorg in heel Vlaanderen

✓ Snel een afspraak

✓ Gericht zoekenWanneer je een zelfstandige verpleegkundige zoekt die gespecialiseerd is in palliatieve zorg in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen, dan weet je misschien niet goed waar je moet beginnen met zoeken. Bij Thuisverpleegkundigen Vlaanderen bieden we je een platform aan dat deze zoektocht een stuk eenvoudiger maakt. Zo kun jij per regio kijken welke verplegers er beschikbaar zijn om de diensten te verrichten die jij nodig hebt. Zoek daarom via ons platform naar een specialist in palliatieve zorg die actief is in West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen.

Vind hier een thuisverpleegkundige in jouw omgeving

Palliatieve zorg op basis van jouw wensen in West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen

Palliatieve zorg is een specifieke manier van zorg die niet zomaar iedere zelfstandige thuisverpleger in West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen kan uitvoeren. Daarom bieden de profielen op ons platform telkens een duidelijk overzicht van hun specialiteiten en hun actieve werkgebied. Zo kun jij per locatie en specialiteit zoeken naar de geschikte hulp. Dat geldt ook voor palliatieve zorg of algemenere thuiszorg in andere provincies zoals Antwerpen of Limburg. Je vindt daarom altijd de juiste zorgspecialist in onder andere de volgende gemeentes in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen:

Contacteer ons bij vragen

Zoek je hulp of heb je vragen bij het vinden van de juiste specialist voor palliatieve zorg in provincies Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen? Of zou je jezelf graag willen inschrijven als professioneel verpleegkundige binnen ons netwerk? Neem in beide gevallen contact op met onze medewerkers voor meer informatie. Je kunt ons bereiken via het telefoonnummer 011 36 34 34, het e-mailadres info@thuisverpleegkundigen-vlaanderen.be of het online contactformulier.