✓ Zorg in heel Vlaanderen

✓ Snel een afspraak

✓ Gericht zoeken


Als je op zoek bent naar een specialist voor palliatieve zorg in regio Antwerpen en Vlaams-Brabant, dan wil je het liefst kijken naar mensen in de buurt. Bij Thuisverpleegkundigen Vlaanderen krijg je de kans om in jouw omgeving op zoek te gaan naar beschikbare zorgprofessionals. Het is hierbij heel eenvoudig om per regio of gemeente te kijken naar wie zich beschikbaar stelt en over wat voor vaardigheden deze persoon allemaal beschikt. Zo regel jij de palliatieve zorg die je nodig hebt in provincies Antwerpen en Vlaams-Brabant.

Vind hier een thuisverpleegkundige in jouw omgeving

Vind de specialist in palliatieve zorg in provincies Antwerpen en Vlaams-Brabant

Wanneer je op zoek bent naar een specialist in palliatieve zorg aan huis in de provincies Antwerpen en Vlaams-Brabant, dan wens je gerichte diensten van de verpleegkundige. Om dat te garanderen krijg je via ons platform meteen een opsomming van de vaardigheden en diensten die een bepaalde verzorger of verpleger in jouw omgeving kan uitvoeren. Vervolgens krijg je ook de nodige contactinformatie en beschikbaarheden zodat je direct kunt inplannen wanneer deze professional kan langskomen. Zo kun je voor palliatieve zorg in Antwerpen en Vlaams-Brabant terecht bij ons in onder andere de volgende gemeentes:

Daarnaast kan een thuisverpleger ook helpen bij vele andere diensten zoals wondzorg of stomazorg aan huis. De geschikte verpleegkundige staat altijd voor je klaar!

Contacteer ons bij interesse of vragen

Zou je graag palliatieve zorg in provincies Antwerpen en Vlaams-Brabant willen inschakelen maar zit je nog met vragen? Of zou je zelf als verpleegkundige deel willen uitmaken van dit platform? Neem in beide gevallen contact met ons op. Dit kan via het telefoonnummer 011 36 34 34, het e-mailadres info@thuisverpleegkundigen-vlaanderen.be
of het online contactformulier.