✓ Zorg in heel Vlaanderen

✓ Snel een afspraak

✓ Gericht zoeken


Ben je op zoek naar een specialist in palliatieve zorg die aan huis werkt in provincie Limburg? Dan biedt ons platform je de mogelijkheid om gericht naar de juiste verpleegkundige te zoeken. Bij Thuisverpleegkundigen Vlaanderen bieden we je een duidelijk overzicht van alle thuisverplegers in jouw omgeving en wat hun vaardigheden en diensten zijn. Zo heb je meteen zicht op de verschillende opties en kun je contact opnemen bij interesse. Vind zo de geschikte persoon voor palliatieve zorg aan huis bij jou in Limburg.

Vind hier een thuisverpleegkundige in jouw omgeving

Vind meteen de specialist in palliatieve zorg aan huis in provincie Limburg

Via de eenvoudige zoekfunctie op onze website zoek je meteen naar een thuisverpleger die palliatieve zorg kan uitvoeren in Limburg, maar ook in andere provincies waaronder Antwerpen en Oost-Vlaanderen. Per profiel krijg je een zicht op de specialiteiten van deze persoon, de contactgegevens en de regio waarin deze specialist actief is. Zo kun je naast palliatieve zorg ook op zoek gaan naar eerder algemene thuisverpleging of andere specialiteiten. Van zodra je contact opneemt, kun je meteen inplannen met desbetreffend specialist wanneer het voor jou het beste uitkomt. Op die manier regel je palliatieve zorg aan huis in onder andere de volgende gemeentes in provincie Limburg:

Stel al je mogelijke vragen

Zou je graag palliatieve zorg in provincies Antwerpen en Vlaams-Brabant willen inschakelen maar zit je nog met vragen? Of zou je zelf als verpleegkundige deel willen uitmaken van dit platform? Neem in beide gevallen contact met ons op. Dit kan via het telefoonnummer 011 36 34 34, het e-mailadres info@thuisverpleegkundigen-vlaanderen.be of het online contactformulier.