✓ Zorg in heel Vlaanderen

✓ Snel een afspraakVoor verpleging aan huis in Limburg is het wel fijn om een specialist uit de buurt in te schakelen. Maar hoe weet je waar je het best begint met zoeken? Thuisverpleegkundigen Vlaanderen biedt hiervoor een uitstekend platform aan. Wij geven je namelijk een duidelijk overzicht van lokale professionals in thuisverpleging en bieden je alle mogelijkheid om contact op te nemen met de verpleegkundige die jou het meest aanspreekt. Zo schakel jij in Limburg verpleging aan huis in wanneer en hoe jij dat wenst.

Vind hier een thuisverpleegkundige in jouw omgeving

Verpleging aan huis in elke gemeente van Limburg

Door de omvang van ons netwerk kun je werkelijk vanuit elke gemeente in Limburg, maar ook in andere provincies zoals Antwerpen of Oost-Vlaanderen, verpleging aan huis inschakelen. Typ jouw gemeente in de zoekbalk en ontdek je meteen welke lokale professionals jou kunnen helpen. Per profiel krijg je een overzicht van de specialiteiten, het werkgebied en de contactgegevens. Ook voor algemene thuisverpleging, wondverzorging of palliatieve zorg kun je terecht bij ons platform. Zo stellen wij bijvoorbeeld in de volgende gemeentes thuisverpleegkundigen ter beschikking:

Laat ons weten wat je nodig hebt

Neem contact op met de specialist die jou het meest aanspreekt in jouw omgeving. Heb je nog vragen over ons platform of over onze organisatie? Of zou je graag zelf als zelfstandige verpleegkundige deel willen uitmaken van ons netwerk? Contacteer dan ons team voor meer informatie. Je kunt ons bereiken door te bellen naar 011 36 34 34, een e-mail te sturen naar info@thuisverpleegkundigen-vlaanderen.be of het online contactformulier in te vullen.