✓ Zorg in heel Vlaanderen

✓ Snel een afspraak

✓ Gericht zoeken

Ben jij op zoek naar een zelfstandige thuisverpleegkundige in jouw buurt? Dan vind je via Thuisverpleegkundigen Vlaanderen ongetwijfeld de zorgspecialist die je nodig hebt. Ons platform biedt een verzameling van mensen die zelfstandige thuisverpleging bieden in Limburg, Antwerpen, West- en Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant. Zo zoek je meteen de profielen die jij nodig hebt en ontdek je via jouw gemeente welke zorgkrachten je uit de omgeving kan inzetten. Maak eenvoudig gebruik van ons netwerk en vind de zelfstandige thuisverpleegkundige die je nodig hebt.

Vind hier een thuisverpleegkundige in jouw omgeving

Altijd een zelfstandige thuisverpleegkundige in jouw buurt

Of je nu in Antwerpen, Limburg of Oost-Vlaanderen woont, er is altijd wel een specialist in zelfstandige thuisverpleging in de buurt. Daarom bundelden wij al deze specialisten in een gigantisch netwerk van hulpverleners. Zo kun jij simpelweg jouw gemeente in de zoekbalk ingeven en ontdekken wie er allemaal in jouw buurt actief is. Per profiel krijg je zo een lijst van de specialiteiten van deze persoon, het actieve werkgebied en de contactgegevens. Zo kun je deze persoon meteen aan de lijn krijgen om afspraken te maken en beschikbaarheden na te vragen. In onder andere deze gemeentes in Antwerpen, Limburg en Oost-Vlaanderen vind je zelfstandige thuisverpleging op maat:

Wat voor zelfstandige thuisverpleging is mogelijk in Antwerpen, Oost-Vlaanderen en Limburg?

Uiteraard komt zelfstandige thuisverpleging in onder andere Antwerpen, Oost-Vlaanderen en Limburg in allerlei vormen voor. Dat is altijd afhankelijk van de vaardigheden en opleiding van de zelfstandige thuisverpleegkundige. Denk zo bijvoorbeeld aan wondverzorging, stomazorg of palliatieve zorgen. Op het profiel van de thuisverpleger kun je meteen zien wat de eerdere ervaringen en specialiteiten zijn zodat je snel de juiste persoon voor jouw zorgopdracht vindt.

Laat ons iets weten als je vragen hebt

Wanneer je de juiste zelfstandige thuisverpleegkundige hebt gevonden, kun je meteen contact met deze persoon opnemen. Heb je nog vragen over ons platform voor thuisverpleging in onder andere Antwerpen, Oost-Vlaanderen en Limburg? Of zou je graag zelf als zelfstandige thuisverpleegkundige deel willen uitmaken van ons netwerk? Neem in beide gevallen contact op met onze medewerkers. Je kunt hen bereiken door te bellen naar 011 36 34 34, een e-mail te sturen naar info@thuisverpleegkundigen-vlaanderen.be of door het online contactformulier in te vullen.