✓ Zorg in heel Vlaanderen

✓ Snel een afspraak

✓ Gericht zoekenVoor verpleging aan huis in provincies Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen wil je het liefst op zoek gaan naar lokale professionals. Zo kunnen zij snel ter plaatse zijn en is het mogelijk voor jou om op een duidelijke en betrouwbare manier af te spreken. Bij Thuisverpleegkundigen Vlaanderen beschikken we over een uitgebreid netwerk van zelfstandige thuisverplegers die jij meteen kunt contacteren. Op die manier ontvang je snel verpleging aan huis in West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen.

Vind hier een thuisverpleegkundige in jouw omgeving

Verpleging in al haar vormen aan huis in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen

Om snel en effectief de gepaste specialist voor verpleging aan huis in provincies Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen te vinden, kun je het beste je gemeente in de zoekbalk ingeven. Zo ontdek je vanuit jouw locatie welke specialisten vlak bij jou actief zijn en hoe je met hen in contact komt. Per profiel zie je de specialiteiten, hun actieve werkgebied en de contactgegevens. In de provincies Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen vind je zo thuisverpleging in onder andere volgende gemeentes:

Uiteraard is het ook mogelijk om in andere provincies zoals Antwerpen of Limburg op zoek te gaan naar thuisverplegers. Denk hierbij ook aan professionele thuishulp bij wondverzorging of palliatieve zorg.

Stel al uw mogelijke vragen

Heb je nog vragen over hoe je via ons platform het beste verpleging aan huis inschakelt in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen? Of zou je zelf graag als professional deel willen uitmaken van ons netwerk? Neem in beide gevallen contact op met onze medewerkers door te bellen naar 011 36 34 34, een e-mail te sturen naar info@thuisverpleegkundigen-vlaanderen.be of het online contactformulier in te vullen.